Papatya Firması 2020 Hotel Equipment Fuarı'nda da Şimdiden Yerini Aldı!

 11.04.2019


Ürün yelpazesini genişletirken, tüketicisiyle buluşturduğu her ürünü mekanlar için pozitif sonuçlar doğuracak şekilde tasarlayan Papatya, zengin ve eşsiz koleksiyonları ile hayatın her alanında olmayı başarıyor. Her yıl artan satış hacmi, yeni eklenen ürünleri ve mutlu ettiği binlerce insanın enerjisi ile birlikte titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

1988 yılından bu yana iç ve dış mekanlarda kullanılmak üzere plastik, ahşap ve metal mobilya kombinasyonları ile üretimine devam eden Papatya alanında lider konumda yer alıyor.

Dünya çapında pazar, ürün ve trend araştırmalarını kalite, şıklık, ergonomi, farklılık, renk, desen gibi onlarca kriter ile harmanlayarak ünlü tasarımcılar ile ürünlerini realize etmektedir.

Papatya polipropilen malzemeyi modern formlarda harmanlayarak, kalitesinden ödün vermeden hayata geçirdiği yenilikleri ile 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Fuarı’nda yer aldı.

Özellikle toplu kullanıma yönelik alanların hedef alındığı yeni ürünlerini turizm sektörü profesyonellerinin beğenisine sunan Papatya fuardan son derece memnun ayrıldı. Aynı heyecan ve motivasyon ile 2020 yılında da fuara katılacak.